SPXXN P, hip hop 100% santcugatenc

El raper santcugatenc estrena single, 'Animals', amb un videoclip fet per artistes de la ciutat


  • Comparteix:

Pere Sala, SPXXN P, i Jordi Vidal / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

Pere Sala, SPXXN P, i Jordi Vidal / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

'Animals' és l'últim single publicat per SPXXN P, nom artístic del santcugatenc Pere Sala. El raper, que prepara el seu primer EP recopilatori, acompanya la música d'un videoclip a càrrec de dos santcugatencs més, Gerard Ortega, il·lustrador, i Marta Briones, animadora. Sala ha passat pel 'Sant Cugat a fons' per parlar del seu projecte musical acompanyat de Jordi Casals, de Flattown Records. Els dos han parlat sobre l'escena de música urbana a la ciutat i el creixement d'aquest gènere, que ha guanyat prestigi.

ESCOLTA-HO

Després d'aquest 'Animals', SPXXN P se centra ja en el seu EP, que servirà com a recopilatori en format físic dels singles que fins ara ha publicat, entre els quals hi ha, per exemple, 'Oblidar', una cançó inspirada i dedicada a la seva àvia, que patia Alzhèimer i el vídeo de la qual es va gravar durant un concert a Sant Cugat, a l'espai És-fera 72. Un vídeo particular, ja que es va gravar amb una càmera de 360 graus que el cantant portava enganxada al cos amb un arnés.




SPXXN P

Treuré un EP que és una recopilació dels temes que he anat treient més dos nous. No és un àlbum, tampoc, perquè són temes que sí que tenen sentit però no està treballat com a àlbum.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.