El Teatre Auditori acollirà l'estrena a Catalunya de 'Romeu i Julieta' del Ballet de Carmen Roche


  • Comparteix:

L'estrena i única funció a Catalunya de l'espectacle 'Romeu i Julieta' del ballet de Carmen Roche, un concert del cantautor canari Pedro Guerra o l'obra 'La plaça del Diamant' de Mercè Rodoreda són alguns dels plats forts de la programació del Teatre Auditori per al primer trimestre del 2005. En total, es faran 18 espectacles que intentaran arribar a tots els públics amb una combinació de música, òpera, teatre i dansa.

'L'Evangeli segons Carles Flavià' obrirà, amb un toc d'humor i ironia, la programació del primer trimestre del 2005 al Teatre Auditori. Aquest serà el tret de sortida d'un total de 18 funcions que acostaran al públic santcugatenc muntatges per a tots els gustos. Així ho ha destacat la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé.

Àngels Solé

Crec que està equilibrada en quant a qualitat i quantitat i representació dels diferents àmbits. Sempre intentem satisfer les diferents inquietuds a partir d'un estàndar de qualitat.


L'oferta teatral es completarà amb la comèdia 'Ja en tinc 30!' dirigida per Àngel Llàcer i pel clàssic de Mercè Rodoreda 'La plaça del Diamant', dirigida per Joan Ollé i interpretada per 3 actrius de luxe: Montserrat Carulla, Mercè Pons i Rosa Renom. Tampoc no hi faltarà el darrer muntatge de l'actor santcugatenc Jordi Bosch, 'Greus qüestions' que s'inaugura aquest mateix dijous a la Sala Muntané de Barcelona. L'obra, dirigida per Rosa Novell, està basada en un text d'Eduardo Mendoza, un autor que per a Jordi Bosch fa una important aportació al món del teatre i la cultura.

Jordi Bosch

Aquesta és la segona obra de Mendoza que s'estrena i jo agrairia que funcioni i que segueixi escribint perquè és una aportació important pel teatre i pel món de la cultura.


La dansa també tindrà el seu protagonisme en la programació del proper trimestre, amb l'estrena i única actuació a Catalunya de l'espectacle 'Romeu i Julieta' del Ballet de Carmen Roche. A banda, la Companyia de Dansa Gelabert-Azzopardi oferirà al públic santcugatenc un espectacle ple de contrastos entre l'intimisme de la música clàssica i l'espontaneïtat dels ritmes cubans. Així ho ha explicat la ballarina i directora artística de la companyia, Lydia Azzopardi.

Lydia Azzopardi

La primera és una obramolt introspectivai reflexiva sobre l'estat de l'home i del món, mentre que la segona és amb música cubana en directe i és més alegre i espontània.


Pel que fa a la música, el Teatre Auditori torna a apostar per atreure el públic jove i ho fa amb una actuació del cantautor canari Pedro Guerra. També tornaran a tenir el seu espai l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, amb un concert d'obertures i àries d'òpera, i l'Orquestra Nacional de Cambra d'Andorra, que intepretarà la 'Passió segons Sant Joan' de Bach.

La programació del Teatre Auditori inclou també l'òpera 'Tosca' de Puccini, així com 3 espectacles de programació familiar, els muntatges infantils de la Xarxa i els duets de poesia. No faltaran tampoc les tertúlies d'òpera ni els assajos comentats de dansa previs a les funcions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.