El govern qüestiona la construcció d'una nova sala de concerts

La tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, ha explicat que La Unió pot donar resposta a aquesta necessitat


  • Comparteix:

La Unió podria donar resposta a la necessitat / Foto: Cugat Mèdia

La Unió podria donar resposta a la necessitat / Foto: Cugat Mèdia

L'equip de govern es qüestiona la necessitat de construir una nova sala de concerts a la ciutat i considera que La Unió Santcugatenca podria donar resposta a la necessitat que hi ha a Sant Cugat per encabir les activitats que s'havien plantejat fer a la també coneguda com a sala polivalent. La tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, ha explicat que abans d'actuar fent un nou espai, s'ha de meditar molt, 'tenir una visió global de la ciutat i pensar en la totalitat dels equipaments'.

Madrona ha dit durant una entrevista al programa 'Molta Comèdia' de Ràdio Sant Cugat que 'l'actual govern té una cosa bastant positiva que és el fet de pensar abans de posar-nos a treballar'. En aquest sentit, la tinenta d'alcaldia de Cultura ha afegit que 'abans de crear una nova sala, aturem-nos i mirem quins usos haurà de tenir, si la ubicació pensada serà la ideal, si hi ha altres espais municipals que poden solucionar aquesta demanda i magnificar realment les activitats que s'havien plantejat fer'.

Una possibilitat passaria, per exemple, per la remodelada La Unió Santcugatenca i, sobretot, en la Sala Clavé, que, segons Madrona, serà un espai molt útil i polivalent.

Un espai llargament reclamat
La sala de concerts va ser, de fet, una de les condicions acordades entre ERC-MES, llavors a l'oposició, i el PDeCAT-Demòcrates per a l'aprovació del pressupost municipal del 2019 de l'anterior govern municipal. Les obres per encabir als Cinemes de Sant Cugat la reivindicada sala, que havien d'haver començat el juliol passat, van quedar aturades. L'equip de govern actual justificava la decisió en la impossibilitat d'acomplir amb el projecte original i el pressupost acordat, i evitar que els treballs afectessin la programació tant dels Cinemes Sant Cugat com del Teatre-Auditori. Tot i això, el govern municipal assegurava llavors que mantenia el projecte, ja que la ciutat 'necessita una sala de concerts amb un ús polivalent per a la qual es buscarà un nou emplaçament', explicava l'alcaldessa, Mireia Ingla.


Esther Madrona

L'actual govern vol projectar abans de treballar. Abans de crear una nova sola, pensem com ha de ser.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.