El concert de Santa Cecília de l'Escola de Música Victòria dels Àngels se solidaritza amb Sonrisas de Bombay

La 15a edició de la cita ha reunit a l'Aula Magna del centre alumnes i professors en un dels esdeveniments més importants de l'escola


  • Comparteix:

La 15a edició del concert de Santa Cecília de l'Escola de Música Victòria dels Àngels i Conservatori de Sant Cugat s'ha solidaritzat enguany amb Sonrisas de Bombay, una ONG que lluita contra la pobresa i advoca pel respecte als drets humans i per la igualtat d'oportunitats a la ciutat més gran de l'Índia. L'Aula Magna del centre ha acollit aquest dimecres un concert de professors que ha reunit desenes de persones en una de les cites més destacades de l'escola i que vol traslladar als alumnes els valors de la solidaritat i el compromís amb les persones més desfavorides.

Els assistents han col·laborat amb una entrada solidària de 10 euros que es destinarà a la iniciativa 'Girl', un programa que treballa promovent l'accés a l'educació de nenes i joves, ofereix atenció psicològica a les víctimes del tràfic de persones i d'explotació sexual al mateix temps que dona acollida a dones que es troben en situació de vulnerabilitat. Així, just abans de començar el concert, s'ha projectat un vídeo on un dels responsables de l'ONG ha agraït als assistents la seva solidaritat amb el projecte.

El director de l'Escola de Música Victòria dels Àngels i Conservatori de Sant Cugat, Roger Roca, ha explicat que és un esdeveniment 'molt especial i molt rar de trobar', ja que hi participa una desena de professors que fan que el concert sigui un concert de cambra 'molt ric, molt divers i difícil de trobar a les programacions de sales d'actuacions'.




Roger Roca

És un concert molt especial i molt rar de trobar. Hi participen una desena de professors que fan que sigui un concert de cambra, que no acostuma a trobar-se a les sales de concerts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.