El Monestir s'omple amb motiu del concert de Nadal de la Camerata Coral Sant Cugat


  • Comparteix:

El monestir de la nostra ciutat s'ha omplert aquest dissabte a la nit per veure el concert de la Camerata Coral de Sant Cugat del Club Muntanyenc. Sota la direcció de Xavier Baulies, l'actuació ha comptat amb la participació de la Coral Polifònica de Tremp, l'Orquestra l'Intèrpret i els cors infantils Fusió, grup coral Casp i el CEIP Pins del Vallès.

El concert de Nadal de la Camerata Coral Sant Cugat ha omplert aquest dissabte el monestir, tot i que a la mateixa hora a l'Auditori hi havia el concert del 'cantaor' Enrique Morente. Àngels Solé, regidora de Cultura de l'Ajuntament, creu que el fet que el concert coincidís amb el de Morente no ha afectat a l'assistència perquè es tracta de públic diferent.

Àngels Solé

Xavier Baulies fa una tasca de direcció que cohesiona molt; és un concert molt encertat per les datesen les que estem, un públic diferent al d'Enrique Morente


El repertori, interpretat sota la direcció de Xavier Baulies, ha estat format íntegrament per composicions típiques d'aquestes dates. Àngels Solé ha volgut recordar que acostar la música als més petits és una de les prioritats de la regidoria de cultura de l'Ajuntament.

Àngels Solé

Per nosaltres acostar els nens a la música és una prioritat i fer-ho al monestir un priilegi, a més és un repertori molt adequat per aquestes dates


L'acte ha comptat amb la presentació de l'actriu Carme Sansa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.