El Museu del Còmic organitza les primeres jornades del còmic i il·lustració Qomic Boom

La iniciativa es farà de divendres a diumenge i signaran llibres Marta Piedra, Ana Oncina i Marta Tapia


  • Comparteix:

Un espai interior del Museu del Còmic / Foto: Cugat Mèdia

Un espai interior del Museu del Còmic / Foto: Cugat Mèdia

El Museu del Còmic organitza a partir d'aquest divendres i fins diumenge 8 de desembre les primeres jornades del còmic i il·lustració Qomic Boom. Durant tres dies els assistents podran conèixer l'obra de diferents creadors independents a l'aula del museu, ubicat a la plaça de Pep Ventura. A més, cada dia hi haurà una artista coneguda signant els seus còmics. El magazín 'Sant Cugat a fons' n'ha parlat aquest dijous.

ESCOLTA-HO

Marta Piedra signarà el divendres 6 de desembre a la tarda, Ana Oncina visitarà l'espai el dissabte 7 de desembre al matí i Marta Tapia ho farà el diumenge 8 també al matí.

Els horaris d'obertura del Qomic Boom, que és d'entrada gratuïta, seran de deu del matí a dues del migdia i de quatre de la tarda a vuit del vespre, el divendres i el dissabte; i de quatre de la tarda a vuit del vespre el diumenge.

Museu del Còmic a Sant Cugat
L'espai es va inaugurar el passat mes de juny amb la presència del pare de Mortadelo i Filemón, Francisco Ibáñez. De moment l'espai recull publicacions que documenten 150 anys d'història: entre 1850 i el 2000, amb un fons de 20.000 exemplars de TBO, 3.000 col·leccions de tota mena de gèneres i d'arreu del món i 2.000 planxes i dibuixos originals. A banda de la mostra permanent, també hi haurà exposicions temporals.

El camí fins que el Museu del Còmic de Sant Cugat va ser una realitat no va ser fàcil. Tot plegat va ser possible gràcies a l'esforç i la passió de Paco Baena i José Luis Villanueva que han creat aquesta iniciativa privada.

Horaris i entrades generals
El Museu del Còmic obre portes habitualment de dimarts a divendres a les tardes, els dissabtes de deu del matí a dues del migdia i de quatre a vuit de la tarda i els diumenges només de deu del matí a dues del migdia. El preu de l'entrada general és de set euros, quatre per a infants d'entre sis i 12 anys, per a majors de 65 anys i per a persones amb discapacitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.