El CPA i l'Escola de Música i Dansa Fusió uneixen forces en el seu concert de Nadal

Les dues entitats portaran 'Fusió per Nadal' el 22 de desembre al teatre del CPA


  • Comparteix:

La proposta s'ha presentat a la seu del CPA / Foto: Cugat Mèdia

La proposta s'ha presentat a la seu del CPA / Foto: Cugat Mèdia

El Centro Popular Andaluz (CPA) i l'Escola de Música i Dansa Fusió estrenyen llaços amb un concert nadalenc. 'Fusió per Nadal' posarà sobre l'escenari del teatre del CPA el Cor, l'Orquestra Simfònica i la banda Big Bang de Fusió en una actuació que combinarà música clàssica i swing. L'espectacle, d'entrada gratuïta, tindrà lloc el 22 de desembre a dos quarts d'una del migdia.

Es tracta d'una iniciativa que posa l'accent en la bona entesa entre Fusió i el CPA. La directora de l'escola de música, Gemma Navarra, ha explicat en roda de premsa que durant l'espectacle sonaran melodies de compositors andalusos. 'Els professors de Fusió tenim molts vincles amb Andalusia', ha reconegut.

Tot plegat, a més, respon a la voluntat de la junta del CPA d''obrir-se' a la ciutadania. El president de l'entitat, Miquel Jiménez, ha explicat que el concert vol servir també per donar a conèixer el teatre de l'entitat. 'Tenim una joia darrere del Monestir', ha recordat.

La presentació ha comptat amb la presència de la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, que ha destacat la feina que fan les entitats durant les festes de Nadal. Són una cinquantena d'associacions que, juntament amb l'Ajuntament, fan possible un programa amb més de 200 activitats.

Més propostes
El CPA oferirà dissabte 21 de desembre una 'masterclass' gratuïta de flamenc terapèutic. Una sessió per fer que aquesta dansa tradicional andalusa pugui arribar a tothom. La sessió és gratuïta i arrencarà a les onze del matí.

L'entitat no es queda només aquí. El diumenge 29 de desembre a les dotze del migdia arriba al teatre del CPA l'espectacle 'Proxymus by Magicuri'. Un xou musical per a tots els públics. Les entrades costen vuit euros per als adults i cinc per als infants: els socis del CPA disposaran d'un descompte de 2x1.




Gemma Navarra

Tots tenim molts vincles amb Andalusia, sobretot els professors. Portem Turina i Granados, entre d'altres.

Miquel Jiménez

Vam decidir obrir el CPA primer al CPA, després a Catalunya i, per què no, al món.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.