Enrique Morente deixa el públic del Teatre Auditori amb ganes de més, però demostra el seu geni


  • Comparteix:

Unes 400 persones demanen dempeus, però sense èxit, un bis del cantant de Granada

Unes 400 persones demanen dempeus, però sense èxit, un bis del cantant de Granada

El concert que Enrique Morente ha ofert aquest dissabte al Teatre Auditori ha acabat amb un regust agredolç. Tot i que el públic ha aplaudit dempeus l'actuació del cantant de Granada, de poc més d'una hora de duració, Morente s'ha mostrat fred i distant i no ha satisfet la petició de bisos del públic.

Indiscutible qualitat, però manca de caliu. Aquesta és l'opinió generalitzada de les més de 400 persones que, aquest dissabte, s'han apropat al Teatre Auditori per veure l'actuació d'Enrique Morente, que ha presentat el seu últim disc 'El pequeño reloj'.

Morente ha ofert una bona mostra del seu talent vocal i de la sofisticació del seu art, que barreja els pals més profunds del flamenc amb poemes d'autors com Lorca, Miguel Hernández, Alberti i Quevedo, entre molts d'altres. Malgrat això, el concert ha resultat fred i distant, i el públic s'ha quedat amb ganes de més, ja que una lleu indisposició del cantant ha fet que, malgrat la insistència del públic, no hi hagi hagut cap bis.

Sentim les opinions d'alguns dels assistents al concert.

Opinions del públic

Enrique Morente és el millor cantant del flamenc actual, però avui ha faltat caliu. Ha estat una mica distant i poc trangressor.


Durant poc més d'una hora, Morente ha repassat alguns dels temes que s'inclouen en el seu últim treball, 'El pequeño reloj', i també altres d'anteriors, com el que va dedicar als poemes de Federico García Lorca. Ho ha fet acompanyat de forma excel·lent pel guitarrista Manuel Parrilla i tres coristes, a més del percussionista i 'bailaor' Pedro Gabarre, que s'ha mostrat força insegur dalt de l'escenari.

El concert de dissabte ha estat marcat per la sobrietat i la subtilesa, lluny de l'arriscada experimentació que ha caracteritzat el treball d'Enrique Morente des dels seus inicis. Malgrat tot hi ha hagut moments inoblidables, com dues actuacions 'a capella', amb les palmes com a únic acompanyament, que han servit per iniciar i cloure el concert.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.