El 'Nadal a Casa' torna amb esperit renovat

Participaran per primera vegada el Cor Gospel Sant Cugat i els Tallers de Teatre Sílvia Servan


  • Comparteix:

Responsables de les diferents entitats que hi participen en l'espectacle / Foto: Cugat Mèdia

Responsables de les diferents entitats que hi participen en l'espectacle / Foto: Cugat Mèdia

L'espectacle 'Nadal a Casa,' organitzat per Òmnium Cultural, tornarà un any més a Sant Cugat el dissabte 14 de desembre. Enguany, ho fa amb un esperit renovat i amb la participació per primera vegada del Cor Gospel Sant Cugat i els Tallers de Teatre Sílvia Servan, que actuaran sota la direcció artística de Joan Alós i la contribució incansable de l'escola Fusió. La proposta cultural començarà a dos quarts de cinc de la tarda al Claustre del Monestir des d'on es traslladarà, a les cinc, a l'església en una exhibició que s'allargarà fins a les sis de la tarda. L'entrada és gratuïta i els diners que es recaptin al final i de manera voluntària es destinaran a Càritas.

El creador de l'espectacle d'enguany, Joan Alós, ha explicat durant al roda de premsa de presentació de la proposta que 'és un any ple de canvis', sobretot per la intervenció dels nens i nenes del Tallers de Teatre Sílvia Servan, que vol que siguin els protagonistes. 'Vull que els nanos trenquin esquemes no per fer les coses perfectes, sinó per fer-les encisadores', ha afegit Alós.

El president de la delegació local d'Òmnium Cultural, Lluís Bonet, ha explicat que l'objectiu és 'fer difusió de la poesia i que arribi a les llars'. En aquest sentit, es repartiran uns llibrets amb les poesies que es recitaran durant l'espectacle i les lletres de les cançons que sonaran traduïdes al català.

Durant l'espectacle actuarà Laia Porta, que farà de solista, acompanyada del pianista Daniel Vidal, tots dos de l'escola de música Fusió, que aportarà, a més, membres del cor infantil i del cor jove del centre. Com a rapsodes també hi actuaran les actrius Sònia Guimerà i Marta Jener.




Joan Alós

El que estem celebrant, que gairebé ja no ens enrecordem el dia de Nadal, però és el naixement d'un nen, del nen Jesús. Per això volia que els nanos hi fossin presents i fossin protagonistes i que ens trenquessin esquemes per fer les coses no perfectes, però sí encisadores.

Lluís Bonet

Pretenem fer difusió de la poesia i que arribi a les llars. És la nostra petita contribució a la cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.