Artistes destacats del còmic estatal protagonitzen la 1a edició del Qomic Boom

L'aula del Museu del Còmic s'omple per gaudir del còmic a Samt Cugat


  • Comparteix:

Prop d'una vintena d'artistes han exposat les seves obres i il·lustracions a la 1a jornada del Qomic Boom organitzat pel Museu del Còmic. Artistes de totes les edats han convertit l'aula del Museu en un magnífic aparador per exposar les seves obres i vendre aquelles publicacions i il·lustracions. Còmics tradicionals com el d'Astèrix, a d'altres més innovadors han cridat l'atenció del públic que ha comprat en funció del seu gust artístic. En el capítol d'artistes, cal destacar la presència de Marta Piedra, Ana Oncina i Marta Tapia, referents del còmic estatal que han signat les seves obres.

Ana Oncina

L'obra d'Oncina ha cridat molt l'atenció signant diferents còmics i en dues obres capdalts. La primera i la que més ha estat reconeguda és 'Croqueta i Empanadilla' que ha arribat a les 30.000 publicacions en 16 edicions. L'autora dona vida a una croqueta i empanadilla que expliquen la vida en parella. La segona i última obra és 'Los Focking 30' que parla de l'edat dels 30 anys. Oncina, alacantina, fa cinc anys que és professional del còmic i molt reconeguda a nivell estatal, ha ressaltat la bona acollida que ha tingut aquesta primera edició a la nostra ciutat.

Segell santcugatenc

D'artistes locals hem trobat alguns com l'Ernest Sala amb la seva obra 'El guardián invisible' que adapta la trilogia cinematogràfica.

Hi haurà 2a edició

La 2a edició es vol organitzar cap a la primavera i on el còmic ompli els carrers de Sant Cugat. La gerent del Museu del Còmic, Diana Villanueva, es mostra satisfeta per aconseguir l'objectiu i defineix com a 'èxit' aquesta primera edició.







Diana Villanueva

Aquesta primera edició era una prova i estem molt satisfets.

Ana Oncina

Estic molt sorpresa per l'acollida del públic de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.