Ja a la venda els abonaments per a la nova temporada del Teatre-Auditori

La programació inclou 35 propostes per a tots els públics


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Teatre-Auditori / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu del Teatre-Auditori / Foto: Cugat Mèdia

El Teatre-Auditori ha posat a la venda aquest dimarts els abonaments per a la nova temporada de l'equipament. Fins a 10 opcions diferents d'abonament ofereix l'equipament escènic, que es poden consultar al seu web. La venda general d'entrades s'obrirà dimarts vinent.

Tots els espectacles estan inclosos en els abonaments, excepte els d'Obeses, Rhapsody of Queen, IT Dansa, Manel i els espectacles En Família per als abonaments a la carta.

De moment, ja estan a la venda les entrades per a Manel, Obeses, Pablo Milanés, el Kanka i 'West Side Story'. A més, els dies 10 i 17 de desembre es poden comprar entrades al vestíbul del teatre, de nou del matí a nou del vespre.

La programació de febrer a juny inclou 35 espectacles per a tots els públics. Hi destaquen els musicals 'West Side Story' i 'El Petit Príncep', els concerts de Miguel Poveda, El Kanka i Manel, i muntatges teatrals que posaran sobre l'escenari figures com Emma Vilarasau, Julio Manrique, Joan Pera, José Sacristán i Tortell Poltrona. Els osonencs Obeses donaran el tret de sortida a la temporada l'1 de febrer amb una actuació amb la Cobla Berga Jove i el Cor d'Obeses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.