Els Amics de la Unesco proposen avui una conferència per aprendre a observar l'art

La xerrada 'Quadres que amaguen secrets' anirà a càrrec de Carolina Camañes, llicenciada en Belles Arts a les sis de la tarda a l'ANC


  • Comparteix:

Arxiu Nacional de Catalunya, Sant Cugat del Vallès (Font: CC BY Viquipèdia)

Arxiu Nacional de Catalunya, Sant Cugat del Vallès (Font: CC BY Viquipèdia)

Els Amics de la Unesco proposen per aquesta tarda a les sis una conferència per aprendre a observar l'art. Sota el títol 'Quadres que amaguen secrets', la llicenciada en Belles Arts per la UB Carolina Camañes ensenyarà al públic com mirar un quadre. La sessió es dividirà en dues parts: la segona serà dimecres de la setmana vinent, 18 de desembre. La cita serà també a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC) a les sis de la tarda. L'aforament a aquest acte és limitat i l'entrada gratuïta.

El cicle de conferències forma part de la programació d'aquest desembre i que es completarà amb un dinar el dimecres 19 de desembre a les dues del migdia. L'àpat es farà al Restaurant Xarlot i les places són limitades, així que aquells interessats ja poden apuntar-se enviant un correu electrònic a unescovsc@gmail.com o bé, personalment, a les llistes que es trobaran els dimecres a les conferències.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.