SAU fa vibrar Sant Cugat en el tancament de la seva gira 'SAU 30'

El projecte reuneix els membres del grup de pop rock català vint anys després de l'últim concert


  • Comparteix:

Sant Cugat ha reviscut la música de SAU en un concert aquest divendres al Teatre-Auditori. La coneguda banda de pop rock català ha fet parada a la ciutat per tancar la gira del seu projecte 'SAU 30' que reuneix a tots els membres del grup vint anys després de l'últim concert, a excepció del desaparegut Carles Sabater. El públic ha tingut l'oportunitat de tornar a sentir en directe algunes de les cançons més conegudes de SAU, com 'Boig per tu'.

'SAU 30' ha reunit tot l'equip que formava part de la banda osonenca en una gira que ha recorregut Catalunya en els darrers dos anys. Aquest divendres, han posat punt final a la ruta amb un concert a Sant Cugat. Una proposta que ha permès a tots els amants de SAU tornar a gaudir de la seva música en directe més de dues dècades després de la seva desaparició arran de la mort del seu cantant Carles Sabater el 1999. Com bé ha explicat el nou cantant de SAU, Jonathan Argüelles, 'SAU 30' recull el bo i millor de la trajectòria del grup i 'repassa tota la discografia'.

El músic de SAU, Pep Sala, ha volgut remarcar que organitzar aquesta gira ha estat una 'cosa extraordinària, molt entranyable i emocionant' per tots els membres de la banda. Sala també ha assegurat que 'tornar-se a ajuntar' després de 20 anys és una manera de 'recordar' a Carles Sabater.




Jonathan Argüelles

Amb 'SAU 30' hem fet un repertori amb les que considerem algunes de les millors cançons que tenia SAU i fem un repàs a tota la discografia.

Pep Sala

Ha estat una cosa extraordinària, molt entranyable i emocionant per tots nosaltres. Després de més de vint anys, tornar-nos a ajuntar tots, recordar aquells temps, el Carles i les batalletes d'aquella època ha sigut molt bonic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.