Rècord històric de les Gitanes: més de 400 balladors

La Comissió planteja ara com encabir els 51 quadres a la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

El ball de Gitanes haurà de modificar-se perquè hi càpiga tothom / Foto: Cugat Mèdia

El ball de Gitanes haurà de modificar-se perquè hi càpiga tothom / Foto: Cugat Mèdia

El Ball de Gitanes fa saltar pels aires el rècord de balladors i trencarà enguany la barrera dels 400 participants. 51 quadres participaran a una de les activitats més multitudinàries del Carnaval santcugatenc. Els assajos ja van començar el mes passat, però les inscripcions no s'han tancat fins aquest dilluns. La comissió reconeix que caldrà fer alguna modificació per encabir tothom a la plaça d'Octavià, un emplaçament que és innegociable.

408 persones s'han inscrit per al ball d'enguany, una xifra que suposa un maldecap per als organitzadors, que ja es van haver d'enfrontar a tot un 'repte' l'any passat, com ha explicat a Cugat Mèdia el membre de la Comissió de Gitanes Nacho Ferrer. Això sí, a més de preocupació, els impulsors també expressen el seu 'agraïment infinit' cap als qui han fet possible arribar fins a aquesta xifra històrica en una iniciativa que 'no ha parat de créixer'.

'Serà un format nou, segur', ha explicat Ferrer, que ha admès que estaven preparats per un creixement en el nombre de balladors, però no per un de tan gran. La Comissió, de fet, ja havia anat canviant alguns detalls, però caldrà fer una renovació més profunda perquè tots els participants 'puguin gaudir del ball'.


Nacho Ferrer

Serà un format nou. Ja havíem implementat canvis en vistes de possibles ampliacions al sistema d'entrada a plaça però caldrà pensar coses noves, segur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.