L'arribada de 'Pedra i Sang' a Netflix, innocentada de Cugat Mèdia

Ha colat?


  • Comparteix:

Malauradament per a molts, 'Pedra i Sang' es queda a Sant Cugat. La tradicional obra de teatre nadalenca no farà al salt a Netflix, però que ningú pateixi, que la Sala Capitular del Monestir seguirà acollint la representació. Aquesta ha estat, evidentment, la innocentada de Cugat Mèdia amb motiu del Dia dels Sants Innocents. Esperem que Berenguer de Saltells i companyia no s'ho hagin pres malament!

La directora de 'Pedra i Sang', Dolors Vilarasau, ha col·laborat amb Cugat Mèdia en la innocentada d'aquest any, a la qual s'assegurava que l'obra santcugatenca havia fitxat per Netflix per convertir-se en una sèrie de la plataforma. Vilarasau s'ha prestat a aquesta broma, fet pel qual li agraïm des del mitjà multimèdia haver estar la còmplice d'aquest any.




Dolors Vilarasau

Ho sento molt, sobretot per ells, però no ens han trucat de Netflix. Ha estat una broma simpàtica de Cugat Mèdia. No ha estat aquest any, però això no vol dir que ens puguin trucar un altre any. De moment, nosaltres seguim a la Sala Capitular amb dues sessions més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.