Doble concert aquest dissabte al Casal Torreblanca amb Pearson i Pau Vallvé

Les entrades estan exhaurides


  • Comparteix:

Pau Vallvé a dalt i el grup Pearson actuen aquest dissabte / Fotos: Alicia Reyes (Pau Vallvé) / Pearson (Cedida pel grup)

Pau Vallvé a dalt i el grup Pearson actuen aquest dissabte / Fotos: Alicia Reyes (Pau Vallvé) / Pearson (Cedida pel grup)

El Casal Torreblanca acull aquest dissabte un doble concert. Primer serà el torn, a les nou del vespre, del grup santcugatenc Pearson, que presentarà el seu nou disc 'L'accident, la interrupció, la revelació'. Després, a dos quarts d'onze de la nit, pujarà a l'escenari el cantautor Pau Vallvé que farà sonar el seu 16è disc 'Life Vest Under Your Seat'. Les entrades, que tenien un preu de sis euros, ja estan exhaurides.

Dos dels components del grup Pearson, que han passat recentment pel magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat Mèdia, han explicat que han tret un nou disc per 'una necessitat artística i expressiva' i han lamentat que sigui tan difícil i complicat viure només d'un grup de temes propis en català. 'L'accident, la interrupció, la revelació' arriba al mercat quatre anys després del darrer treball del grup, un temps que han dedicat 'per pensar bé les cançons que volien fer' i per treballar en la mescla, part important, com han explicat del resultat final, del disc.

Pearson donarà pas a Pau Vallvé i a la seva cançó d'autor i la presentació de 'Life Vest Under Your Seat'. Tot i que el treball és en anglès, el disc està cantat íntegrament en català i ha estat compost, tocat, mesclat i produït pel mateix Pau Vallvé. L'ha titulat 'Life Vest Under Your Seat', no només per la pròpia frase, sinó també perquè la cançó que porta aquest títol és molt especial per a ell. La realitat social s'ha colat dins aquest àlbum: cançons com 'Quina sort', feta el dia que va tocar a la presó model per defensar la llibertat d'expressió i el rebuig a l'empresonament d'artistes pel que deien en les seves obres; 'Oclocràcia' o 'Rient per no plorar', sobre la deriva del planeta i el canvi climàtic.


Raül Juan i Ivan Nalvaiz

Al final els discs els fem, amb Pearson sobretot, per una necessitat artística i expressiva. Se'n deriva que els comercialitzem. Ens dediquem a la música però fent mil coses, no només a Pearson. És una de les branques, però és molt complicat viure d'un grup de temes propis en català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.