'L'accident, la interrupció, la revelació', nou disc de Pearson

El grup de Sant Cugat torna amb nou treball quatre anys després


  • Comparteix:

El grup Pearson / Foto: Cedida pel grup

El grup Pearson / Foto: Cedida pel grup

El grup santcugatenc Pearson ha tret un nou disc al mercat, 'L'accident, la interrupció, la revelació', quatre anys després del darrer. El nou treball d'aquesta banda d'indie, pop i rock, es presenta com un disc conceptual on el tema principal és 'l'instant' basat en el terme 'infraleve' de l'artista francès Marcel Duchamp. Pearson presentarà el nou disc dissabte 18 de gener al Casal Torreblanca en una actuació, a les nou del vespre, que donarà pas al cantautor Pau Vallvé, que pujarà a l'escenari a dos quarts d'onze de la nit.

ESCOLTA-HO

Cançons dolces, paisatges insòlits, postals, records, emocions i descripcions intenses que fan que el temps s'aturi és el gran objectiu d'aquest disc de Pearson. Dos dels seus components, Ivan Nalvaiz i Raül Juan han passat pel magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat Mèdia on han explicat que han tret un nou disc per 'una necessitat artística i expressiva' i han lamentat que sigui tan difícil i complicat viure només d'un grup de temes propis en català.

'L'accident, la interrupció, la revelació' arriba al mercat quatre anys després del darrer treball del grup, un temps que han dedicat 'per pensar bé les cançons que volien fer' i per treballar en la mescla, part important, com han explicat del resultat final, del disc.

Pearson està format per Marc Nalvaiz, veu i guitarres; Ivan Nalvaiz, baix i veus; Raül Juan, guitarres, teclats i veus; i David Romero, bateria, programacions i veus.

El grup santcugatenc té previst actuar a Barcelona, Manresa i Cardedeu en els propers mesos, més enllà de l'actuació del dissabte 18 de gener a Sant Cugat.




Raül Juan i Ivan Nalvaiz

Al final els discs els fem, amb Pearson sobretot, per una necessitat artística i expressiva. Se'n deriva que els comercialitzem. Ens dediquem a la música però fent mil coses, no només a Pearson. És una de les branques, però és molt complicat viure d'un grup de temes propis en català.

Ivan Nalvaiz

L'anterior disc el vam publicar al 2015. Fa 4 anys. No hem estat 4 anys en això, però sí és molt de temps per anar pensant les cançons...I t'acabes versionant a tu mateix, així que necessites algú de fora que t'acabi dient 'doncs fins aquí' o 'això és una merda'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.