Exactrius i un hipnotitzador protagonitzen el còctel de 'Cançó per tornar a casa'

El muntatge de T de Teatre arriba avui al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Imatge promocional de l'obra / Foto: Cugat Mèdia

Imatge promocional de l'obra / Foto: Cugat Mèdia

El retrobament de tres exactrius 'unides per l'èxit i separades pel fracàs' és el punt de partida de 'Cançó per tornar a casa', una comèdia amb pinzellades dramàtiques de la companyia T de Teatre. La troca s'embolica quan apareix un hipnotitzador fugitiu que les enganya i es fa passar per un famós dramaturg escocès. Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla, Àgata Roca i Jordi Rico es posaran sobre l'escenari amb un muntatge dirigit per Denise Despeyroux. L'obra es pot veure aquest divendres a les nou de la nit. Les entrades costen 28 euros.

Les actrius Mamen Duch i Carme Pla, en declaracions a Cugat Mèdia, creuen que es tracta d'una obra 'molt completa'. 'Té humor, té drama, té intriga...', ha enumerat Duch. Per la seva banda, Pla creu que la representació pot 'sorprendre' els espectadors.

'Cançó per tornar a casa' és una producció de T de Teatre amb el suport de l'ICEC de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració del Grec 2019 Festival de Barcelona.


Mamen Duch / Carme Pla

És una obra que té de tot: comèdia, drama, intriga... / Des de fa molts anys sorprenem la gent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.