Lluís Homar representa aquest divendres 'La neta del senyor Linh' al Teatre-Auditori

L'obra, sobre el drama dels refugiats, està dirigida pel director belga Guy Cassiers


  • Comparteix:

Lluís Homar durant la representació de l'obra / Foto: David Ruano

Lluís Homar durant la representació de l'obra / Foto: David Ruano

L'obra de teatre 'La neta del senyor Linh', a partir de la novel·la de Philippe Claudel, arriba aquest divendres al Teatre-Auditori amb Lluís Homar sobre l'escenari. La representació, que començarà a les nou del vespre i té un preu de 30 euros, serà el darrer espectacle de la temporada de setembre a gener de l'equipament municipal, abans no iniciï nova programació aquest dissabte.

L'obra és una faula sobre l'exili, la soledat i la recerca de la identitat. 'La neta del senyor Linh', dirigida per Guy Cassiers, és un projecte europeu i una aposta per col·laborar amb els creadors més importants del continent en la manera de crear la peça i enfocar el conflicte que retrata. En cada nou muntatge estrenat a diferents ciutats europees, el monòleg s'adapta a la llengua, la cultura i la personalitat de l'actor que assumeix el text. A Catalunya, el protagonista d'aquesta faula sobre l'exili, la soledat i la identitat, una metàfora sobre l'estat de confusió en què viu Europa, és el polifacètic Lluís Homar. Sergi Belbel s'ha encarregat de la traducció.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.