L'EMD programa un cicle de cinema dedicat a films de la mediterrània i temes socials


  • Comparteix:

El cicle començarà el proper febrer i s'allargarà fins a l'estiu

El cicle començarà el proper febrer i s'allargarà fins a l'estiu

Valldoreix oferirà a principis de febrer El Cicle de Cinema de Valldoreix. Es tracta d'una iniciativa de l'Entitat Municipal Descentralitzada, en que s'oferiran pel·lícules no comercials. El cicle, que s'allargarà fins l'estiu, es farà a la Nau de Cultura de Valldoreix i constarà de dues seccions, una dedicada a films de la mediterrània i l'altre dedicada a temes socials.

Tenir un cinema on es projectin pel·lícules de qualitat. Aquest és un dels objectius de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix, que encara no s'ha pogut tirar endavant ja que s'ha d'incloure dins el Pla Especial de la nova zona de centralitat que volen fer al costat del Casal Cultural.

És per això que l'EMD ha engegat una iniciativa que s’apropa d’alguna manera a aquest projecte. Es tracta de el Cicle de Cinema de Valldoreix que començarà al febrer i s'acabarà a l'estiu. Escoltem al vocal de Serveis Personals de l'EMD, Josep Casadellà

Josep Casadellà

Volíem un programa que fos atractiu per anar a veure el cinema que ens agrada a nosaltres i no haver de baixar a Barcelona


El cicle, que es farà a la Nau de Cultura, es dividirà en dos seccions. Una que es dedicarà a la projecció de pel·lícules mediterrànies i l’altre en la que es seleccionaran films de caire més social, i que, en aquest cas seran escollides per les diferents entitats de la població.

Cada secció mantindrà una mateixa pel·lícula durant quinze dies, és a dir que cada dues setmanes es canviarà de film. Ho explica Josep Casadellà.

Josep Casadellà

El primer divendres de Febrer començarà el cicle de la mediterrània i en el tercer s'encetarà el cicle escollit per les entitats


De moment, pel que fa a les pel·lícules de la mediterrània hi ha previstes cinc projeccions originàries d'Itàlia, de França, Macedònia, Turquia i Catalunya. Segons Casadellà, el procés de selecció de pel·lícules, sobretot les de caire més social, està obert a tothom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.