Obertes les inscripcions per al 3r Congrés d'Acústica de Catalunya

La cita tindrà lloc a Sant Cugat el 28 i 29 d'abril a les instal·lacions d'ESADE-Creapolis


  • Comparteix:

Les anteriors seus de l'Acusti.cat han estat Terrassa i Sabadell / Font: Diba.cat

Les anteriors seus de l'Acusti.cat han estat Terrassa i Sabadell / Font: Diba.cat

Sant Cugat acollirà el 28 i 29 d'abril la 3a edició de l'Acusti.cat, un congrés de referència del sector acústic de Catalunya on els professionals podran intercanviar coneixement i discutir les millors solucions per al control i la gestió de la contaminació acústica en l'escenari actual i futur. L'edició d'enguany comptarà amb diverses activitats de debat i reflexió paral·leles al voltant de la problemàtica del soroll. El període d'inscripcions ja s'ha obert, així com la possibilitat de col·laborar amb aportacions tècniques i patrocini. L'Acusti.cat se celebra cada dos anys coincidint amb el Dia Internacional de la Conscienciació sobre el Soroll.

El congrés es construirà al voltant de tres temàtiques: l'edificació com a responsable de l'aïllament i el confort acústic als edificis i equipaments, el 'silenci-soundscape' per donar valor a la sonoritat de les ciutats i al seu paisatge sonor, i el disseny acústic adreçat a la millora del producte no només a nivell industrial sinó també a nivell de serveis i marques.

L'Acusti.cat queda emmarcat en el conjunt d'activitats que es desenvoluparan durant to l'any a diferents països per destacar la importància del so i de les ciències i tecnologies relacionades i estimular la comprensió de la importància que té el so en tots els aspectes de la societat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.