'Malasaña 32', cinema de terror made in Sant Cugat

La direcció i la banda sonora de la pel·lícula taquillera són santcugatenques


  • Comparteix:

El director de Malasaña 32, Albert Pintó, i un dels compositors de la Banda Sonora, Frank Montasell

El director de Malasaña 32, Albert Pintó, i un dels compositors de la Banda Sonora, Frank Montasell

Tant el director com els compositors de la banda sonora de la nova pel·lícula de terror espanyola més taquillera, 'Malasaña 32', són santcugatencs. Són Albert Pintó, que ja va debutar com a director amb 'Matar a Dios' i els compositors Frank Montasell i Lucas Peire. Els tres han explicat al magazín l'experiència de crear una pel·lícula produïda per Bambú Producciones i distribuïda per Warner Bros i Atresmedia. La gran producció ja acumula més de un milió d'espectadors.

ESCOLTA-HO

El projecte d'aquesta pel·lícula va arribar a les mans de Pintó a partir d'un guió prèviament escrit per Warner Bros i Atresmedia. Un amant del gènere de terror com ell no va dubtar ni un segon en dir que sí. De la seva part i tenint en compte que ja coneixia els músics, va fer-los la proposta de compondre la música del film. El director ha assegurat al 'Sant Cugat a fons' que fer una pel·lícula és millor 'entre amics que són com família'.



Fins al moment, Lucas Peire havia fet només música per a publicitat. Vestir una hora i quaranta minuts amb so i, mantenint un fil conductor, és força diferent. 'La gravació ha anat entre un violoncel solista, orquestra i llibreries de sintetitzadors', ha detallat el músic. 'És súper intens emocionalment compondre la BSO; per generar la por has d'estar a un nivell de concentració altíssim', ha comentat el director de 'Malasaña 32', el qual ha reconegut que 'li van caure més d'un cop les llàgrimes' quan escoltava amb música aquelles imatges que tantes vegades durant el rodatge havia escoltat amb només diàleg.


Albert Pintó

M'explicaven que era súper intens emocionalment fer-ho perquè per generar la por havien d'estar a un nivell de concentració alt a cada escena



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.