L'Envelat obre les portes, un any més, amb l'objectiu d'oferir una alternativa lúdica al Nadal


  • Comparteix:

Fins el 4 de gener, l'espai del Parc Ramon Barnils espera rebre 30.000 visitants

Fins el 4 de gener, l'espai del Parc Ramon Barnils espera rebre 30.000 visitants

Una actuació del mag Lari ha donat el tret de sortida aquest dijous a l'Envelat de Nadal, que per 15è any oferirà una alternativa lúdica i cultural a petits i grans per disfrutar de les vacances de Nadal. Fins el 4 de gener, l'espai del Parc Ramon Barnils acollirà tallers per als més petits, espectacles de tarda i actuacions de nit per a joves i adults, en una iniciativa que enguany espera assolir els 30.000 visitants. La principal novetat d'enguany són les propostes del Festaesport.

L'Envelat de Nadal s'ha inaugurat aquest dijous a la tarda amb l'espectacle 'Magiacadabra', del mag Lari, un vell conegut del públic santcugatenc que ha tornat a despertar l'interès del públic familiar. En la seva quinzena edició, l'Envelat ha preparat una àmplia oferta d'activitats dirigides, principalment, als infants, però també destinada al públic jove i adult.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha estat l'encarregat d'inaugurar l'Envelat, i s'ha mostrat convençut que aquesta edició serà un nou èxit de públic. L'escoltem.

Lluís Recoder

Són 15 anys d'història i estic segur que serà un èxit. Avui hi ha molta gent, malgrat el fred. Aquesta alternativa lúdica, cultural i educativa a les vacances de Nadal funciona bé.


Fins el 4 de gener, l'Envelat s'omplirà de tallers infantils, espectacles de teatre, màgia i circ, entre moltes altres propostes. Una de les principals novetats de l'edició d'enguany són les activitats esportives de Nadal, que enguany es deixen de fer al pavelló, com en edicions anteriors, i s'integren a la programació de l'Envelat, amb la col·laboració de cinc entitats esportives de la ciutat. Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Hem incorporat les activitats esportives de Nadal, que es feien al pavelló, i això dóna més solidesa a l'Envelat. Estic segur que passarà molta gent, i convido a aquells que no s'hi ha passat mai a fer-ho aquest any.


El públic jove i adult també tindrà activitats en la franja de nit, com el ja tradicional Quinto de Nadal, un campionat de botifarra i espectacles musicals diversos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.