El Club de viatges del Mil·lenari no acaba de funcionar


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc ha plantejat al consistori la possibilitat d'ajornar les sortides del Club de Viatges fins al mes d'octubre. Aquesta proposta l'ha propiciat el poc interès que, fins ara, han demostrat els sancugatencs per aquesta iniciativa.

La sortida a Masquefa prevista per demà s'ha anul.lat. Amb aquesta, ja són dues les vegades que els organitzadors cancel.len una visita per manca de participació. Davant aquesta situació, la junta del Club Muntanyenc s'ha reunit per posar remei a una situació que, esperen, no es repeteixi.

Tot i així, l'entitat ha proposat a l'Ajuntament, com a co-organitzador de la iniciativa, que el Club de Viatges arrenqui de nou a l'octubre, sense sortir dels actes del Mil.lenari. Escoltem la postura del Club Muntanyenc en veu del seu secretari, Alfredo Arechabala:

Alfredo Arechabala

Aquesta idea és bona i fa 8 anys es va fer una cosa semblant. Per què ara no funciona?


Malgrat la situació actual, el Club Muntanyenc té l'esperança que es pugui realitzar la sortida del mes de juliol, a Santa Maria de Palautordera. Però, si la poca participació es repeteix, l'entitat està disposada a ajornar les sortides per després de vacances. Escoltem Alfredo Arechabala:

Alfredo Arechabala

No agrada que una cosa que fas amb il.lusió no surti bé.


El Club de Viatges del Mil.lenari proposa 6 sortides mensuals a diverses localitats catalanes que estiguin relacionades amb la butla papal del monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.