L'humor de Luis Piedrahita aterra a Sant Cugat amb el seu monòleg 'Es mi palabra contra la mia'

L'espectacle, aquest diumenge al Teatre-Auditori, reflexiona sobre aspectes del dia a dia


  • Comparteix:

Cartell del monòleg de Luis Piedrahita, 'Es mi palabra contra la mía'

Cartell del monòleg de Luis Piedrahita, 'Es mi palabra contra la mía'

El còmic Luis Piedrahita arriba a Sant Cugat per presentar el seu nou monòleg humorístic, 'Es mi palabra contra la mía'. En aquest espectacle, Piedrahita engega un debat amb si mateix per reflexionar de manera superficial aspectes absurds del dia a dia. Aquest diumenge a les set de la tarda, l'artista puja a l'escenari del Teatre-Auditori per, de la manera més còmica, analitzar per què ningú no està content amb allò que li ha tocat i durant, una hora i vint minuts, recordarà al públic que la vida està per viure-la. Les entrades es poden comprar a un preu general de 28 euros al web de l'equipament santcugatenc.

La gira d''Es mi palabra contra la mía' fa parada aquest diumenge a Sant Cugat abans de continuar el seu recorregut per l'Estat espanyol.

Luis Piedrahita és actualment col·laborador i guionista del programa 'El hormiguero 3.0' de Cuatro i col·laborador en programes de ràdio com 'La ventana' de la Cadena Ser. Ha treballat per a programes de televisió com 'El club de la comèdia', 'Cruz y Raya' i el programa de màgia 'Nada por aquí'. També ha escrit diversos llibres i ha dirigit, juntament amb Rodrigo Sopeña, el llargmetratge 'La habitación de Fermat', estrenat a més de cinquanta països.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.