Manel Fuentes i The Spring's Team celebren els 30 anys del Cafè Belgrado al ritme del 'Boss'

El periodista i presentador i la seva banda han estat els protagonistes de l'últim dia de festa grossa de l'aniversari de la sala santcugatenca


  • Comparteix:

Manel Fuentes i The Spring's Team Band han fet ballar el Cafè Belgrado al ritme del 'Boss' aquest dissabte amb l'últim concert que la sala ha organitzat per celebrar el seu 30è aniversari. Després d'acollir les actuacions de Manu Guix i Ramon Mirabet, el periodista i presentador i la seva banda tribut a Bruce Springsteen han estat els encarregats de posar el punt final a la festa grossa del Belgrado amb un xou enèrgic, emotiu i que ha fet un recorregut pels èxits més importants del cantant estatunidenc. Tot un espectacle que només han pogut gaudir els pocs afortunats que han aconseguit les entrades a través del sorteig que la sala va impulsar des del seu web.

En declaracions a Cugat Mèdia, el líder de la banda ha explicat que sempre és important recolzar locals que aposten per la música en directe i per la cultura de proximitat. Acostumats a actuar en sales més grans, Fuentes ha reconegut que s'han vist obligats a 'donar-ho tot' en un espai el qual no estan habituats, però que 'tornar a l'essència i estar en un lloc tan emblemàtic com el Belgrado' era un motiu de pes per acceptar l'oferta de la sala.

D'aquesta manera, i amb una dosi poderosa de 'rock and roll', el Cafè Belgrado posa la cirereta al pastís dels 30 anys i enceta el camí cap a la meitat de segle amb la música en directe com a senyal d'identitat i eix central de la seva oferta.




Manel Fuentes

Crec que recolzar locals que aposten per la música en directe i que són molt apassionats del Bruce Springsteen és important. Aposten per la cultura de proximitat i mereixen que canviem els nostres plans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.