'La dona del 600' fa reflexionar el públic santcugatenc sobre la vida familiar

L'espectacle, de Pere Riera, ha aterrat aquest divendres al Teatre-Auditori de Sant Cugat


  • Comparteix:

Una reflexió sobre els valors familiars ha estat la proposta de 'La dona del 600' aquest divendres al Teatre-Auditori. L'obra, escrita i dirigida per Pere Riera i que fusiona comèdia i drama, ha portat els protagonistes a un viatge al seu passat. La família reviu les anècdotes que havien viscut dins del 600 que havia estat de la difunta mare, la Carme, i que havia estat batejat com el 'confit'. Tot comença quan en Tomàs, el pare, ha decidit construir una maqueta a mida real del vehicle que, durant l'obra, es converteix en el principal protagonista. Un trajecte pels bons records però, també, que treu a la llum algun misteri de la família.

'La dona del 600' ha aplegat a l'escenari de l'equipament santcugatenc a Mercè Sampietro, Àngels Gonyalons, Jordi Banacolocha, Rosa Vila i Pep Planas que s'han posat a la pell dels membres de la família, la Carme, en Tomàs i els seus tres fills.

L'actor Jordi Banacolocha que interpreta en Tomàs, ha explicat a Cugat Mèdia que el cotxe 600 és, sense dubte, el protagonista indispensable de l'obra al voltant del qual volta tota la història. És un vehicle que 'ha acompanyat un matrimoni' durant tota la seva vida, des que es prometen fins que la dona mor. Banacolocha remarca que, per en Tomàs, tenir 'el cotxe a casa' és com si 'encara tingués' la seva esposa.

L'actor també ha destacat que 'La dona del 600' busca transmetre al públic un missatge sobre el significat i els valors de la família. La història 'fa pensar' sobre com és la vida d'una família, 'tant per bé com per mal', i guarda 'un missatge positiu i esperançador', ha dit Banacolocha.


Jordi Banacolocha

És un cotxe que ha acompanyat un matrimoni des que eren promesos fins que s'ha mort un dels dos. Per l'altra, el que ha quedat, li porta molts records. Tenir el cotxe a casa és com si encara tingués la dona, perquè dins d'aquest cotxe hi han viscut molt. Alegries, tristeses i coses misterioses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.