Sopa de Cabra presentarà el seu nou treball a Sant Cugat

El desè àlbum del grup gironí arribarà en directe al desembre al Teatre-Auditori de Sant Cugat

Sopa de Cabra va presentar al Teatre-Auditori de Sant Cugat el seu darrer disc, 'Cercles', el 2016 / Foto: Localpres

Cultura

Publicat el 12/feb/20 per Martí González / Acn

La gira de presentació del nou treball de Sopa de Cabra 'La gran onada', que es publicarà el 28 de febrer, passarà per Sant Cugat. En concret, el grup gironí interpretarà les seves noves cançons en directe el 18 de desembre al Teatre-Auditori, escenari on ja van presentar el seu darrer disc, 'Cercles', el 2016.

El fil conductor del nou disc del conjunt liderat per Gerard Quintana i Josep Thió, el desè de la formació en estudi, és l'aigua, amb 'infinitats' de lectures, segons la mateixa banda, com la climàtica, la social i la política. Després de l'avançament de 'Farem que surti el sol', al novembre, a partir d'aquest dimecres a la mitjanit es podran escoltar tres nous temes del treball: 'Deien adéu', 'Em trenques el cor' i 'Fronteres'.

Feia quatre anys que Sopa de Cabra no publicava cap cançó nova i dos que no feia cap concert. Abans d'arribar a Sant Cugat, la banda estrenarà la seva gira de presentació el 14 de març al Cruïlla de Primavera, al Poble Espanyol de Barcelona, per després anar al Teatre la Llotja de Lleida, el 27 de març, i a l'Auditori de Girona el 4 d'abril, on ja hi ha totes les entrades exhaurides. El 18 d'abril actuarà al Tarraco Arena de Tarragona, el 17 d'octubre a l'Auditori de Granollers i el 21 de novembre a l'Atlàntida de Vic.