'Esperant Godot' fa reflexionar el públic de Sant Cugat sobre el sentit de la vida

El Teatre-Auditori ha acollit l'obra, original de Samuel Beckett, dirigida per Ferran Utzet


  • Comparteix:

El públic de Sant Cugat ha reflexionat sobre el sentit de la vida i l'existència humana de la mà d''Esperant Godot'. Amb una escenografia senzilla formada per un arbre i una pedra, Vladimir i Estragó esperen l'arribada de Godot, a qui l'espectador mai veu arribar. Més enllà de l'obra, Godot simbolitza qualsevol cosa o ser que els humans poden esperar i que doni sentit a la seva existència. El text teatral escrit pel dramaturg, novel·lista i poeta irlandès Samuel Beckett i publicat el 1952 ha aterrat al Teatre-Auditori amb una adaptació traduïda per Josep Pedrals i dirigida per Ferran Utzet. 'Esperant Godot' neix amb motiu del 30è aniversari de la mort de Beckett i de la creació de Sala Beckett.

Nao Albet i Pol López, els dos actors que interpreten els papers principals, han explicat en declaracions a Cugat Mèdia que 'Esperant Godot' és una obra que 'sempre toca'. Tot i haver passat 78 des de la publicació del text teatral, el perquè dels personatges i els temes que tracta són 'universals' perquè parlen 'de l'existència i del sentit de la vida', una realitat la societat es pregunta sovint. Per això, Albet i López remarquen que l'obra 'sempre serà canònica i vigent', com tots 'els clàssics'.

El repartiment el completen Aitor Galisteo-Rocher, Blai Juanet Sanagustin, Martí Moreno i Eric Seijo.


N. Albet i P. López

És una obra que sempre toca. Tant pel que encarnen els personatges com pels temes que es treuen. Parla de l'existència i del sentit de la vida i això és una cosa que ens estem preguntant. Són temes universals i sempre serà canònica, sempre s'anirà repetint i sempre serà vigent, és el que tenen els clàssics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.