'Inspiradores', una exposició de Marta Ballvé que homenatja dones referents de la història

La mostra està formada per 36 obres acompanyades d'una frase escrita per una dona


  • Comparteix:

L'artista santcugatenca Marta Ballvé ha inaugurat aquest dimecres l'exposició 'Inspiradores', una mostra de 36 obres acompanyades d'una frase escrita per una dona referent de la història. L'exposició s'emmarca dins d'un projecte de Ballvé que consisteix a publicar cada dia a les xarxes socials una frase juntament amb la imatge d'una obra seva. Una iniciativa que va començar l'1 de gener i finalitzarà el 8 de març amb motiu del Dia Internacional de la Dona. Amb 'Inspiradores', Ballvé vol homenatjar dones que han destacat per la seva defensa de la igualtat i la lluita feminista.

Frases de Sylvia Plath, Isabel-Clara Simó o Mae West es reparteixen per les parets de la sala d'exposicions de la Casa de Cultura amb les obres de Ballvé que l'artista ha considerat que les representen. La mostra es podrà veure fins al 14 de març, de dilluns a dissabte de deu del matí a dues de la tarda i de cinc de la tarda a les nou de la nit.

A la inauguració també ha participat la poetessa, traductora, assagista i narradora santcugatenca Marta Pessarrodona, que ha recitat una tria de poemes, i la tinenta d'alcaldia de Cultura, Esther Madrona, que ha posat en valor l'exposició per ensenyar 'dones que escriuen, que pensen i que donen la seva veu'.




Marta Ballvé

Aquesta exposició és un homenatge a les dones inspiradores, a les dones de la història tant d'avui com d'ahir. El que he fet és que des de l'1 de gener he anat publicant una frase d'una d'aquestes dones amb una imatge d'una obra meva que la representa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.