L'Esbart fa un curs intensiu de Nadal per aprendre la dansa del ventre


  • Comparteix:

L'Esbart Sant Cugat organitza aquests dies un curs intensiu de dansa del ventre com a cloenda de les classes que s'han fet durant el trimestre. El curset consta de nou sessions i està destinat a tot tipus de públic. Una de les principals novetats és la utilització del vel, característic d'aquest tipus de dansa.

Des d'aquest dimarts i fins el proper dimarts 11 de gener l'Esbart Sant Cugat ofereix un curs intensiu de dansa del ventre. En total, són 9 sessions que serviran per tancar les classes que ja s'han ofert durant aquest primer trimestre.

Segons el coordinador de les activitats de l'Esbart, Quim Pla, el curs és un complement de tot el trimestre, però introduirà com a novetat l'ús del vel com a element característic de la dansa oriental.

Quim

El curs és un complement de tot el trimestre que hem estat fent dansa del ventre a l'Esbart, amb la Virginia. Vem proposar fer un intensiu amb un dels elements que més s'utilitza dins la dansa oriental com és el vel.


Les nou sessions tenen un cost total de 60 euros i s'impartiran al mateix local de l'Esbart, de set de la tarda a dos quarts de nou del vespre.

Pel que fa altres iniciatives, l'Esbart Sant Cugat té previst oferir a partir del mes de gener, noves activitats entre les que destaquen cursos de salsa, acrobàcia, mim, capoira, hip-hop i jazz, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.