'Eva contra Eva' aterra a Sant Cugat per fer reflexionar sobre la fragilitat de la identitat

L'obra, protagonitzada per la santcugatenca Emma Vilarasau i Nausicaa Bonnín, es representa aquest dissabte al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Emma Vilarasau i Nausicaa Bonnín protagonitzen l'obra / Foto: Sílvia Poch

Emma Vilarasau i Nausicaa Bonnín protagonitzen l'obra / Foto: Sílvia Poch

L'obra 'Eva contra Eva' posa el focus a la fragilitat de la identitat a través de la història de dues actrius de generacions diferents. L'espectacle, escrit per Pau Miró i dirigit per Sílvia Munt, aterra aquest dissabte a Sant Cugat la santcugatenca Emma Vilarasau i Nausicaa Bonnín, que interpreten una actriu adulta i una actriu jove, respectivament. A 'Eva contra Eva', l'actriu més gran s'esforça per no permetre que el pas dels anys la facin desaparèixer dels escenaris, mentre que la jove lluita per aconseguir l'oportunitat de donar-se a conèixer. La cita és a les nou de la nit i les entrades es poden comprar al web del Teatre-Auditori.

'Eva contra Eva' és una comèdia inspirada en el clàssic 'All about Eve' de Joseph L. Mankiewicz. Dues actrius, de dues generacions ben diferenciades, han d'interpretar un mateix personatge i, en aquesta situació, s'afronten dues maneres d'entendre la vida i la professió. La situació, però, no converteix les protagonistes en enemigues sinó que les posa en mirades complementàries que poden aprendre l'una de l'altra, sense cap necessitat de destruir-se.

L'espectacle, produït per Bitò i Teatre Romea, es representa amb motiu del Dia Internacional de la Dona i el repartiment el completen Eduard Farelo, Andreu Benito i Marissa Josa. L'obra té una durada d'una hora i mitja aproximadament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.