La Biennal d'Art Contemporani Català continua però marxa de Sant Cugat

La mostra del 2020 serà possible gràcies a una col·laboració entre Canals Galeria d'Art i Bonart cultural


  • Comparteix:

La Biennal d'Art Contemporani Català es trasllada a Barcelona / Foto: Localpres

La Biennal d'Art Contemporani Català es trasllada a Barcelona / Foto: Localpres

La Biennal d'Art Contemporani Català marxa de Sant Cugat i la 22a edició es traslladarà a Barcelona. Canals Galeria d'Art ha signat un acord amb l'empresa Bonart cultural per donar continuïtat a la iniciativa, que s'organitza des de fa 43 anys a la ciutat, després que l'Ajuntament decidís cancel·lar-ne l'edició d'enguany. Així, la mostra s'inaugurarà aquest setembre a l'espai Isern Dalmau de la Fundació Lluís Coromina, des d'on engegarà el seu itinerari per Catalunya fins a l'agost de 2021. L'exposició repassarà la tasca de Canals Galeria amb la Biennal des de 1977 i dels 20 anys d'història de bonart cultural.

Així doncs, l'edició 2020 serà una mostra singular i que reflectirà, en gran part, l'art contemporani en el país de la mà de dues plataformes culturals del territori. La 22a edició de la Biennal d'Art Contemporani Català posarà punt final a Tarragona, després d'onze mesos de recorregut per diversos indrets catalans.

A partir de la propera edició, que tindria lloc el 2022, bonart cultural assumirà l'organització de la mostra amb el suport de Canals Galeria d'Art.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.