Els Gausacs enceten la temporada amb castells de 7 a la Diada de Sant Medir

Els camises verdes han descarregat el 3 de 7, el 5 de 7 i el 4 de 7 acompanyats pels Castellers de la Vila de Gràcia i els Castellers de Sants


  • Comparteix:

Els Gausacs han estrenat la nova temporada aquest diumenge a la Diada de Sant Medir amb tres castells de 7. Acompanyats enguany pels Castellers de la Vila de Gràcia i els Castellers de Sants, els camises verdes han descarregat a la plaça del Coll el 3 de 7, el 5 de 7 i el 4 de 7 en la primera actuació de Marcel Serra com a nou cap de colla. Per la seva banda, la colla gracienca ha completat el 5 de 7, el 4 de 8 i el 4 de 7 amb agulla, mentre que els Borinots de Sants han descarregat el 3 de 7, el 5 de 7 i el 4 de 7.

Amb aquesta diada, els Castellers de Sant Cugat han donat el tret de sortida a una temporada de canvis per reactivar el creixement de la colla. El cap de colla dels camises verdes, Marcel Serra, s'ha mostrat satisfet amb l'actuació i ha posat en valor el treball fet durant els assajos. Precisament recuperar presència als assajos és un dels objectius de la colla, que vol tornar a descarregar castells de 8. En aquest sentit, Serra ha explicat que està entrant gent nova que permet començar a treball nous castells.

La propera actuació dels Gausacs serà el 22 de març com a colla convidada a la Diada del Safareig amb els Castellers de Sagrada Família i els Castellers de Riberal.




Marcel Serra

Va entrant gent nova que va prenent posicions noves. Tot això és el que, més enllà dels castells d'avui, que han sigut fantàstics, em posa content perquè veig que tothom té ganes de treballar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.