Ajornat el concert inaugural del 8è cicle de música sacra coral


  • Comparteix:

Una edició anterior del cicle de Camerata / Foto: Localpres

Una edició anterior del cicle de Camerata / Foto: Localpres

El 8è cicle de música sacra coral al Monestir, organitzat per Camerata Sant Cugat, ha ajornat el seu concert inaugural de la mà del Cor Jove Amics de la Unió. Sota el títol 'LUX' i la direcció de Marta Dosaiguas, el programa de la iniciativa compta amb les formacions corals PAX-Cor de Cambra, la Camerata Coral Sant Cugat, Noctes Ensemble, el Cor Jove de l'Orfeó Català, i el Cor Madrigal. A 'LUX', la formació de veus mixtes acompanya el repertori amb uns moviments que aconsegueixen la fusió entre el cant, l'espai i el públic.

L'estil contemporani de Petr Eben es complementa amb gòspel i la música espiritual de peces com Gloria de la Missa Kenya de P. Basler, oferint un concert enèrgic i d'actualitat. El repertori es complementa amb algunes peces de compositors catalans com el Laudate Dominum de Josep Vila i Casañas.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.