El nou conservatori de grau mitjà estarà llest el març de l'any que ve


  • Comparteix:

L'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels ampliarà en més de 2.000 metres quadrats les seves instal·lacions per convertir-se oficialment en conservatori de grau mitjà. La remodelació, que ha començat aquesta setmana, costarà 2 milions i mig d'euros i crearà un nou accés al Parc de l'Arborètum.

Al setembre de l'any vinent, ja serà possible obtenir el títol de grau mitjà de forma oficial a l'Escola de Música Victòria dels Àngels. Actualment els alumnes del centre només poden fer els estudis de grau mitjà de forma oficiosa gràcies al conveni de col·laboració de l'Ajuntament amb l'escola d'en Pi d'en Xandri, que cedeix algunes de les seves aules.

La tinenta d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, explica l'objectiu principal de la remodelació. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' d'aquesta emissora.

Àngels Solé

Amb aquesta ampliació aconseguim que els alumnes que estan fent el grau mitjà quan acabin puguin homologar el seu títol.


Per preservar al màxim l'arquitectura de l'edifici, la major part de la remodelació es farà al subsòl. També es crearà un nou accés al conservatori de grau mitjà independent del de l'escola elemental, tal com exigeix la llei.

Solé explica que les obres serviran per centralitzar el Parc de l'Arborètum

Àngels Solé

Convertirà el Parc de l'Arboretum en un parc més central que tindrà la façana principal del Conservatori i que més endavant tindrà la façana d'Esade i de Creàpolis.


Si tot va com està previst, l'obra estarà acabada el març de l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.