L'Ajuntament i diverses entitats ja preparen la segona edició del cicle de concerts joves


  • Comparteix:

El darrer concert, a càrrec dels grups Che Sudaka i Skamarlans, ha tingut un gran èxit de públic

El darrer concert, a càrrec dels grups Che Sudaka i Skamarlans, ha tingut un gran èxit de públic

La darrera actuació del cicle de concerts joves que han organitzat l'Ajuntament i diverses entitats del municipi, ha tingut un gran èxit de públic. D'aquesta manera es tanca aquesta iniciativa, que des de l'Ajuntament valoren molt positivament, i esperen poder repetir l'any que ve. Aquest darrer concert ha anat a càrrec dels grups Che Sudaka i Skamarlans.

Durant els darrers mesos s'han fet un total de 8 concerts dins el marc d'aquesta iniciativa de concerts joves que han organitzat l'Ajuntament i diverses entitats del municipi com Dissidència Sònica. Al llarg d'aquest darrer trimestre, els joves santcugatencs han tingut l'ocasió d'escoltar en directe grups com Sudaka, Metropol, Dj Àngel o Icebend, entre d'altres.

Des de l'Ajuntament han assegurat que aquesta iniciativa ha estat tot un èxit i han fet una valoració molt positiva. Segons el tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, aquesta proposta ha permès fer concerts de diferents estils de música.

Toni Ramon

En prinicipi és un cicle que ha sigut molt interessant perque ha portat diferents estils de música. A més ha permés a a lguns grups locals poder tocar en el seu municipi.


Des de l'Ajuntament tenen previst repetir aquest cicle de concerts durant aquest any que ve, i esperen poder començar-los a fer cap a la primavera i fins a finals d'any. Per a Toni Ramon, aquesta és una iniciativa molt interessant i esperen poder continuar treballant amb les mateixes entitats, i aconseguir, en aquesta segona edició, oferir un número més elevat d'actuacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.