L'Ajuntament estudia fer la sala de concerts al barri de Can Magí


  • Comparteix:

El consistori vol tenir decidida la ubicació d'aquest equipament després de festes

El consistori vol tenir decidida la ubicació d'aquest equipament després de festes

L'equip de govern està estudiant ubicar la futura sala de concerts joves a la zona de Can Magí. Així ho ha explicat el tinent d'alcalde de Joventut, que ha afegit que, si finalment els terrenys que s'estan mirant no s'adequen a les necessitats, es buscaran ràpidament altres emplaçaments. La voluntat és poder anunciar després de festes quina serà la ubicació definitiva d'aquest equipament, per poder començar a treballar ja en la redacció del projecte.

El projecte per construir una sala de concerts i bucs d'assaig per als grups de música juvenils de Sant Cugat està cada cop més a prop de ser una realitat. El tinent d'alcalde de Joventut, Toni Ramon, ha anunciat que la seva voluntat és tenir decidit l'emplaçament just després d'aquestes festes, i ha avançat que s'està estudiant la possibilitat d'emplaçar-ho en uns terrenys del barri de Can Magí, tot i que si finalment no és possible, es buscaran ràpidament altres opcions. Escoltem-lo.

Toni Ramon

S'ha pensat en la zona de Can Magí, però els terrenys que volíem no acaben de complir les mides necessàries. Ho estem estudiant i si no pot ser allà, buscarem altres espais.


Segons Toni Ramon, la redacció del projecte podria estar enllestida a mitjans d'any. De moment, ja s'estan fent les primeres aproximacions a les necessitats tècniques d'aquesta sala.

Toni Ramon

Ja tenim una primera comanda tècnica del que és necessari per fer aquesta sala de concerts.


La previsió és que la sala de concerts i bucs d'assaig pugui estar totalment construïda a finals del 2006.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.