La Cavalcada de Reis recupera el seu recorregut tradicional pels carrers de Sant Cugat


  • Comparteix:

Un total de 10 carrosses s'han inscrit al concurs, que ha incrementat l'import del primer premi

Un total de 10 carrosses s'han inscrit al concurs, que ha incrementat l'import del primer premi

El Reis Mags d'Orient arriben aquesta tarda a Sant Cugat per portar els seus regals als nens i nenes de la nostra ciutat. Ses Majestats arribaran en helicòpter a un quart de sis de la tarda al Pla del Vinyet, i iniciaran el seu itinerari pels carrers del centre de Sant Cugat, fins arribar a la plaça de Barcelona, on recolliran les cartes dels menuts. Aquest any, la cavalcada de carrosses recuperarà el seu recorregut tradicional, un cop finalitzades les obres de vianantització del centre.

El pas de les carrosses per la ciutat tindrà enguany un recorregut més ampli que el de l'any passat. I és que molts dels carrers del centre de Sant Cugat que en l'anterior edició es trobaven en una situació d'obres han quedat, ara, lliures d'obstacles.

L'inici del recorregut es farà al Pla del Vinyet a un quart de sis de la tarda. Els Reis Mags d'Orient arribaran, un any més, en helicòpter. Després de l'aterratge i la salutació a Ses Majestats, l'alcalde lliurarà, en nom de la ciutat, uns obsequis als Reis, i pronunciarà un discurs de benvinguda. El Rei Melcior també adreçarà un missatge a tots els santcugatencs i santcugatenques. La cavalcada s'acabarà a la plaça de Barcelona a dos quarts de 9 del vespre, i serà llavors quan els més petits podran lliurar les seves cartes als Reis Mags.

Des de l'Associació d'Amics dels Veterans i la Penya Regalèssia, Josep Garrell, explica que enguany s'ha pogut recuperar el recorregut tradicional de les carrosses gràcies a la finalització de les obres en molts carrers del centre.

Josep Garrell

Aquest any, com que els carrers s'han estabilitzat en les obres, hem expandit el recorregut fent-lo així més tradicional.


Aquest any, a més, seran 10 les carrosses que participaran al concurs, el doble que l'any passat. Segons Garrell això es deu, en part, al fet que han nascut noves associacions i comerços a la ciutat que no es volen perdre aquest esdeveniment.

Josep Garrell

L'increment es deu, en part, a que han nascut noves entitats i comerços a la ciutat que tenen ganes de participar.


En aquesta edició del concurs de carrosses, hi haurà tres guardons, un menys que l'any passat, però la dotació econòmica del primer premi s'apuja fins els 500 euros.

Recordem que aquesta casa, Ràdio Sant Cugat, oferirà aquesta tarda, a partir de les 5, un programa especial per informar de totes les cavalcades que se celebren tant al centre, com a Valldoreix i als districtes, amb connexions en directe amb tots els punts d'interès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.