El curtmetratge 'Sopa de Lletres' busca finançament a través del micromecenatge

El film, de la santcugatenca Cesca Català, explica la relació entre una àvia amb Alzheimer i la filla


  • Comparteix:

Cartell del curtmetratge de Cesca Català / Font: Cesca Català

Cartell del curtmetratge de Cesca Català / Font: Cesca Català

La realitzadora santcugatenca Cesca Català cerca impuls econòmic, a través d'un micromecenatge, per produir el curtmetratge 'Sopa de Lletres'. El crowfounding finalitza aquest divendres i ha reunit prop de 5.000 euros dels 8.500 que es necessiten. Català ha deixat ben clar que el film tirarà endavant, tot i que no s'arribi a la xifra final i caldrà optimitzar recursos. Català ha passat pel magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat Mèdia, on ha agraït el suport de tota la gent que està aportant el seu gra de sorra econòmic al projecte. La forma de donar les gràcies serà veient el curtmetratge el dia de l'estrena.

ESCOLTA-HO

Aquest serà el segon curtmetratge de Cesca Català després d''El Llibre'. La santcugatenca espera recaptar el major nombre de diners fins aquest divendres perquè la història personal que descriu al curtmetratge 'Sopa de Lletres' sigui una realitat. La història explica le relació materno- filial entre una àvia, afectada per l'Alzeimer i la seva filla.

Ara mateix i amb la situació de la pandèmia del coronavirus es fa difícil el rodatge, previst per al maig. Català creu que s'haurà d'allargar la gravació i sobretot perquè una de les actrius té més de 80 anys i és població de risc de la pandèmia.




Cesca Català

La millor manera de donar suport a la gent que ha participat en el micromecenatge és que vegin el curt .



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.