Les floristeries i llibreries de Sant Cugat obren per Sant Jordi

Cugat Mèdia t'acosta com et pots adreçar a les llibreries i floristeries de la ciutat per celebrar la diada


Temes relacionats

Com afronten les llibreries i les floristeries de Sant Cugat la suspensió de Sant Jordi? (25/mar/20)


  • Comparteix:

Floristeries i llibreries es reinventen per Sant Jordi / Foto: Localpres

Floristeries i llibreries es reinventen per Sant Jordi / Foto: Localpres

Sant Cugat no es quedarà sense Sant Jordi. Perquè així sigui, les llibreries i floristeries s'han reinventat per garantir que la festa del llibre i la rosa, un dels dies de més vendes per a ells, arribi a totes les cases de la ciutat. Aquest 23 d'abril no es permetran les paradetes i les aglomeracions al carrer, però la gent podrà gaudir d'aquesta cita des de casa, on podran rebre les roses i els llibres. Cugat Mèdia t'acosta com pots adreçar-te a aquests comerços per fer el teu encàrrec de Sant Jordi.


El Celler de Llibres


Les comandes a El Celler de Llibres es poden fer enviant un missatge de Whatsapp al 620 66 23 22, a través del correu elcellerdellibres@gmail.com o a través de les xarxes socials. Els llibres es fan arribar a casa per missatgeria.

Llibreria Alexandria

A Alexandria Llibres es poden encarregar comandes al telèfon 615 57 22 73 i al correu mail@alexandriallibres.com. En aquest cas els llibres es poden recollir a la botiga d'alimentació Coco, al número 8 del carrer Villà.

Pati de Llibres
En el cas de Pati de Llibres es poden fer enviant un missatge de Whatsapp al 644 570 549. Les comandes es poden recollir a l'estanc del carrer de Santa Maria o per missatgeria.

Paideia
La llibreria Paideia ha abaixat la persiana mentre duri l'estat d'alarma i no ofereix servei. Així i tot, Paideia s'ha sumat a la iniciativa Llibreries Obertes per donar suport a les llibreries de proximitat i l'oportunitat d'obrir quan aquesta situació finalitzi. La campanya permet a la ciutadania encarregar llibres als establiments de diverses ciutats catalanes, el pressupost de la compra s'ingressarà a la llibreria triada pel comprador i els llibres es podran recollir quan tornin a obrir portes.


Amazonia Flors

La floristeria Amazonia Flors del carrer Doctor Murillo farà entregues a domicili. Per fer la reserva s'ha de contactar a través del número 672 229 821 o al correu amazoniaflors@gmail.com, abans del 22 d'abril.

Elia Garden
La floristeria Elia Garden situada a l'Avinguda de les Roquetes també disposa del seu servei a domicili. Per veure què ofereixen es pot entrar al seu portal web i fer la comanda a hola@eliagarden.com o al telèfon fixe 936 749 002.

Floristeria Blooms

El perfil d'Instagram de la Floristeria Blooms ja llueix amb fotografies de les diferents roses i rams de roses que poden portar a domicili per Sant Jordi. Les reserves s'han de fer al telèfon 687 797 596.

Rosa Maria Segura Florista
La floristeria cèntrica del carrer Santa Maria, Rosa Maria Segura Florista, també disposa de la seva botiga en línia en la seva web, on el consumidor pot escollir la seva flor o la seva planta dedicada a la diada de Sant Jordi.

Centre Jardineria Masó-Navarro

El Centre de Jardineria Massó-Navarro fa entrega dels seus productes a domicili i per aquest Sant Jordi fa un servei especial a domicili de roses vermelles, en totes les seves varietats. L'establiment és a la Carretera de Rubí i són especialistes en roses preservades que duren fins a cinc anys. L'enviament a domicili és gratuït i les comandes es poden fer a info@gardenmaso-navarro.com o al 936 753 702. Fes-li un cop d'ull al seu Instagram!

Floristeria Moshi
La floristeria del carrer Major també celebra Sant Jordi des de casa. L'establiment ofereix entregues a domicili per regalar a l'estimada o estimat des d'una rosa a un ram de roses. Els encàrrecs es realitzar a través d'aquest enllaç.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.