Les carrosses reials es poden veure ja aquesta tarda a la plaça Octavià


  • Comparteix:

L'ambaixador reial recollirà avui les cartes dels més petits del municipi

L'ambaixador reial recollirà avui les cartes dels més petits del municipi

Les carrosses dels tres Reis Mags d'Orient es podran veure aquesta tarda a la plaça d'Octavià. La intenció és que els més petits i tots els santcugatencs no es perdin ni un detall de l'engalanament de les caravanes reials, que desfilaran pels carrers de Sant Cugat demà a la tarda en la tradicional cavalcada.

La cavalcada de Ses Majestats d'Orient anirà precedida, aquest any, per un esdeveniment ben particular. I és que les carrosses que portaran als tres Reis Mags s'exposaran aquesta tarda a la plaça del Monestir, entre les sis i dos quarts de 9 del vespre. Amb aquesta iniciativa es pretén que tothom pugui gaudir del guarniment d'aquestes carrosses i veure-les de ben aprop. Ho explica Josep Garrell, membre de l'Associació d'Amics dels Veterans i la Penya Regalesia.


Josep Garrell

Exposem les carrosses perquè tothom pugui gaudir-les ja que, de vegades, alguns no poden veure-les d'aprop el dia de la cavalcada.


Aquest esdeveniment també pretén ser un primer plat per animar a tots els santcugatencs a participar a la cavalcada, que recorrerà els carrers de la ciutat aquesta mateixa tarda.

D'altra banda, i com ja és habitual, aquesta tarda els més petits tindran l'oportunitat d'entregar les seves partes a l'ambaixador reial, que visitarà també la plaça d'Ocatvià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.