L'Ateneu organitza un concurs de vídeo poemes amb motiu de Sant Jordi

Els participants han d'enviar la proposta abans d'aquest dijous i el guanyador podrà escollir un curs de l'entitat


  • Comparteix:

L'Ateneu organitza un concurs de vídeo poemes / Foto: L'Ateneu

L'Ateneu organitza un concurs de vídeo poemes / Foto: L'Ateneu

L'Ateneu Santcugatenc es reinventa constantment per mantenir viva la seva activitat durant el confinament. La darrera proposta de l'entitat és un concurs de vídeo poemes organitzat amb motiu de Sant Jordi i adreçat a tota la ciutadania. Els participants han d'escollir un poema d'un autor o autora catalana i recitar-lo, cantar-lo, pintar-lo o de la manera més original que se'ls acudeixi. La proposta ha d'estar gravada en horitzontal, tenir una durada màxima de tres minuts i s'ha d'enviar abans d'aquest dijous. Un jurat designarà tres finalistes i la ciutadania votarà el vídeo poema guanyador, que podrà escollir un curs de l'Ateneu.

El nou concurs de l'Ateneu s'ha organitzat en col·laboració amb l'Associació Gabriel Ferrater i el Projecte Poètic Versdonadona. Els participants han d'omplir el formulari de la pàgina web de l'entitat i adjuntar el seu vídeo poema, que ha de complir els requisits esmentats anteriorment. El termini per apuntar-se finalitza aquest dijous a les vuit del vespre.

El jurat estarà format pel president de l'Ateneu una professora de català i literatura dels cursos de l'entitat, un representant de l'Associació Gabriel Ferrater i un del projecte poètic Versdonadona2. Entre totes les propostes presentades, el jurat triarà tres finalistes que rebran un lot de llibres. La decisió es donarà a conèixer el 4 de maig a través de la pàgina web de l'Ateneu.

Entre els tres finalistes designats pel jurat, el públic votarà el vídeo poema guanyador, que podrà escollir un curs trimestral a l'Ateneu. Aquest premi del públic l'obtindrà el finalista que obtingui més 'm'agrada' al seu vídeo, que estarà penjat al canal de YouTube de l'Ateneu, abans de les vuit del vespre del 10 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.