L'Espai Lluís Ribas destinarà el 25% de les vendes del mes de gener a ajudar l'Àsia


  • Comparteix:

L'espai Lluís Ribas, en solidaritat a les víctimes del recent tsunami que ha sacsejat l'oceà Índic, ha decidit destinar el 25% del valor total de les vendes del mes de gener a la Fundació Vicenç Ferrer que treballa des de fa anys a l'Índia a favor dels més desafavorits.

La iniciativa de la galeria d'art ha sorgit a conseqüència de la necessitat de posar un petit gra de sorra per ajudar als milers de persones que ho han perdut tot a conseqüència del sisme submarí. Pel propietari de l'espai d'art, Lluís Ribas, es tracta de donar resposta a les necessitats d'aquesta gent. Escoltem Lluís Ribas.

Lluís Ribas

Veient la televisió el que més impressiona és veure com els propis asiàtics, tot hi haver-ho perdut tot, volen ajudar els occidentals


Els diners aconseguits aniran a favor de la Fundació Vicenç Ferrer, una ONG de total confiança per Lluís Ribas, i que en saber-se la notícia de la desgràcia ha començat a mobilitzar totes aquelles persones que hi estan vinculades d'una manera o altra.

Lluís Ribas ha volgut deixar molt clar que les persones que vulguin col·laborar comprant alguna de les obres de la galeria, seguiran pagant el preu estipulat per l'obra i que serà el propi Espai d'Art qui aportarà els diners corresponents al 25% del valor de la peça. Perquè no hi hagi males interpretacions, Ribas donarà als clients el número de compte de la Fundació Vicenç Ferrer perquè ells mateixos hi ingressin els diners corresponents, i un cop els clients tinguin el comprovant d'aquest pagament, la galeria els lliurarà el quadre amb aquest descompte del 25%.

Lluís Ribas

Deixaré que els propis clients facin l'ingrés a la Fundació Ferrer perqué no vull cap mal interpretació


El propietari de la galeria ha volgut incidir en la necessitat d'ajudar als supervivents, ja que són els que patiran les conseqüències de la catàstrofe els propers anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.