Valldoreix manté els tallers de cultura en ple rendiment durant la crisi del coronavirus

Els 131 alumnes dels tallers segueixen amb les seves activitats de manera setmanal


  • Comparteix:

Els Tallers de Cultura funcionen en ple rendiment / Foto: EMD de Valldoreix

Els Tallers de Cultura funcionen en ple rendiment / Foto: EMD de Valldoreix

La crisi del coronavirus i el confinament per evitar la propagació de la Covid-19 ha paralitzat les activitats a Sant Cugat però no ha afectat el ritme de treball dels Tallers de Cultura de l'EMD de Valldoreix. Tot i la dificultat logística, la totalitat dels 131 alumnes dels tallers segueixen amb les seves activitats de manera setmanal. Per tal de mantenir les rutines de les classes, els mestres i monitors, de manera periòdica i telemàticament, fan arribar als alumnes una sèrie de continguts perquè els realitzin, o bé, s'ofereixen classes per videoconferència.

Els Tallers de Cultura de l'EMD continuen funcionant en ple rendiment i l'administració garanteix que es puguin realitzar satisfactòriament. Així, els alumnes poden fer els exercicis que els fan arribar els mestres o monitors i retornar-los perquè puguin ser corregits. D'altra banda, alguns dels tallers es realitzen per videoconferència a través de la qual, el professor o professora, pot donar les indicacions precises per dur-lo a terme.

En concret, els Tallers de Cultura de Valldoreix ofereixen, setmanalment, tres classes de dibuix i pintura; quatre classes de ioga i estiraments; una sessió d'escultura; dos grups d'anglès; un grup de Català; un grup de lectura en català i un en castellà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.