L'èxit del cicle de cinema d'autor garanteix la seva continuïtat durant el primer trimestre del 2005


  • Comparteix:

Unes 2.000 persones han vist les pel·lícules programades el primer trimestre

Unes 2.000 persones han vist les pel·lícules programades el primer trimestre

Una sessió escolar i un passi dedicat a la violència de gènere són les principals novetats de la programació prevista pel nou trimestre del Cicle de Cinema d'Autor que organitzen l'Ajuntament i Cinesa. Després de l'èxit del primer trimestre, que ha acabat amb una mitjana d'assistència d'unes 200 persones per sessió, la programació pels propers tres mesos inclou 12 pel·lícules més, escollides pel crític de cinema Àngel Comas.

El primer Cicle de Cinema d'Autor a Sant Cugat ha estat tot un èxit. Unes 2.000 persones, en total, han vist alguna de les pel·lícules programades, amb una mitjana d'assistència de prop de 200 persones per sessió.

Davant d'aquesta resposta, l'Ajuntament i Cinesa, amb el patrocini d'Acesa, han decidir repetir l'experiència i han programat 12 pel·lícules més per aquest trimestre, aquest cop amb dues novetats destacades. I és que la programació d'aquest nou cicle incorpora dues sessions especials, una dirigida a les escoles de Sant Cugat i una altra encaminada a la conscienciació contra la violència de gènere.

La tinent d’alcalde de Cultura, Àngels Solé, s'ha felicitat per haver pogut donar resposta a una demanda de la ciutat, i ha avançat algunes les novetats del nou trimestre.

Àngels Solé

Estem satisfets doblament, ja que ha funcionat el cicle i hem donat resposta a les espectatives


Una altra de les novetats serà la projecció de la pel·lícula 'Te doy mis ojos', d'Icíar Bollaín, coincidint amb les activitats del Dia Internacional de la Dona. L'objectiu és aprofitar aquest cicle per conscienciar la població sobre la violència de gènere.

Des de Cinesa Sant Cugat, també s'han mostrat molt satisfets per la bona acollida que ha rebut aquesta iniciativa. Escoltem el director de màrqueting de Cinesa, Ricardo Gil.

Ricard Gil




El nou trimestre del cicle començarà el dia 13 de gener amb la pel·lícula 'El Bonaerense' de Pablo Trapero. L’encarregat de fer la selecció de les pel·lícules ha estat, de nou, l'historiador i crític de cinema santcugatenc Àngel Comas, que ha remarcat que és una programació atrevida però amb l'èxit assegurat.

Àngel Comas

És una programació atrevida, però tindrà molt d'èxit. Totes són pel·lícules d'autor amb molt realisme, toquen molts temes.


Entre les pel·lícules escollides es troben 'La ciudad de Dios', 'Torremolinos 73', 'La luz prodigiosa', 'Sunshine', 'Gangs of New York' i 'Una casa de locos', entre d'altres.

A més, des de l'Ajuntament i Cinesa ja estan començant a preparar la tercera edició del cicle, en la qual tenen previst projectar pel·lícules de producció catalana i en català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.