Stay Homas opta a la millor cançó de confinament escollida entre els lectors d'Enderrock

El trio amb un component santcugatenc ha estat un dels fenòmens musicals del confinament


Temes relacionats

Michael Bublé versiona Stay Homas, el grup de moda del confinament amb segell de Sant Cugat (29/abr/20)


  • Comparteix:

El grup Stay Homas s'ha creat durant el confinament i ja té més de 400.000 seguidors a Instagram / Foto: Youtube

El grup Stay Homas s'ha creat durant el confinament i ja té més de 400.000 seguidors a Instagram / Foto: Youtube

El confinament obligat per la crisi sanitària de la Covid-19 ha incentivat molts músics i artistes a crear. I, de fet, moltes composicions han sorgit i parlen d'aquesta situació. És el cas dels Stay Homas, amb el santcugatenc Rai Benet a la guitarra, un grup creat durant l'estat d'alarma i ja reconegut arreu del món. Una de les seves composicions, 'Gotta be patient', versionada pel cantant canadenc Michael Bublé, opta a ser la millor cançó del confinament segons els lectors de la revista Enderrock. Un jurat de periodistes especialitzats ha fet la selecció de les 50 millors composicions catalanes amb lletres explícitament dedicades al coronavirus, al confinament o a algun altre aspecte relacionat amb l'emergència sanitària.

D'entre les propostes nominades n'hi ha d'estils musicals diversos i provinents de tot arreu del territori de parla catalana. La cançó preferida es pot votar fins el 31 de maig al web de l'Enderrock i entre els participants se sortejarà una subscripció d'un any a la revista.

El tema guanyador es presentarà en directe al cicle 'Enderrock Sona', a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm a partir de setembre, quan es pugui reprendre l'activitat musical en directe. A més, el Grup Enderock estudia recopilar les cançons més votades i editar un disc que es distribuiria amb alguns diaris catalans per destinar els beneficis als propis músics participants i també a la investigació per la lluita contra la pandèmia.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.