Les dones, protagonistes del Cicle d'Audiovisuals de Muntanya


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc dedica el Sisè Cicle d'Audiovisuals de Muntanya Josep Barberà a les dones. L'entitat sancugatenca ha organitzat un monogràfic que projecta 3 documentals durant aquesta setmana.

La primera d'aquestes cites va ser ahir amb la projecció de l'audiovidual "D'estiu a estiu". L'acte va comptar amb la presència de l'escaladora catalana, Sílvia Vidal, que té una àmplia experiència en la vida a la muntanya. Vidal va ser nomenada piolet d'or l'any 96 i entre les seves fites es troben el Big Wall al Capitán; la hivernal al Naranjo de Bulnes; i una escalada a Thailàndia i a Baffin.

La propera projecció serà demà amb el documental "Shipton Spire", amb l'escaladora Cecília Buil. En aquest audiovisual es relata l'escalada de dues dones americanes a l'agulla de Shipton Spire. La darrera cita, al divendres, projectarà "Dones al Sisha 2001" que mostrarà el viatge d'una expedició femenina a una muntanya de més de 8.000 metres. L'escaladora Nati García hi serà present.

El Sisè Cicle d'Audiovisuals de Muntanya Memorial Josep Barberà es fara a la Casa de Cultura a les 9 del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.