Èxit de públic a l'exposició de Mayte Ramos a Mercantic sobre arquitectura modernista


  • Comparteix:

Marta Ferrusola ha estat l'encarregada de cloure l'exposició

Marta Ferrusola ha estat l'encarregada de cloure l'exposició

Unes quatre mil persones han passat en poc més d'un mes i mig per l'exposició 'Arquitectura modernista a Catalunya' de l'artista santcugatenca Mayte Ramos, que s'ha pogut veure des del 26 de novembre a Mercantic. En total, són 21 obres i dos posters de tècnica mixta que han permès als visitants gaudir de les vistes i d'alguns detalls dels principals edificis modernistes del nostre país.

La Pedrera, el Palau de la Música o l'església de la Colònia Güell són alguns dels edificis modernistes que han vist les prop de quatre mil persones que s'han acostat a Mercantic per veure l'exposició 'Arquitectura modernista a Catalunya' de la santcugatenca Mayte Ramos. L'artista s'ha mostrat molt satisfeta per l'elevat nombre de visitants que han pogut gaudir de les obres però no comprar-les ja que no estan a la venda. Escoltem-la.

Mayte Ramos

Ha estat una exposició molt benvinguda, han passat per aquí quatre mil persones que s'han interessat per les obres tot i que no estaven a la venda


Si l'acte d'inauguració va anar a càrrec de l'ex president del Parlament de Catalunya Heribert Barrera, l'encarregada de clausurar la mostra ha estat Marta Ferrusola. Amiga personal de l'artista, l'esposa de Jordi Pujol, ha remarcat la qualitat de les obres i ha destacat especialment un quadre de la façana de l'Hospital de Sant Pau.

Marta Ferrusola

Com acabat el millor és la façana de l'hospital de Sant Pau, que és perfecte


L'exposició consta de 21 obres i dos posters de tècnica mixta de llapis, tinta i guaix que permet recrear amb molta fidelitat els originals. De moment l'exposició no es podrà veure a cap altra sala d'art ja que no és de caràcter itinerant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.