Los Aurora, amb Pere Martínez, tornen amb un disc en directe

'Live in Bonn' renova quatre cançons del seu primer treball i n'afegeix una de nova


  • Comparteix:

Pere Martínez durant una actuació / Font: Cugat Mèdia

Pere Martínez durant una actuació / Font: Cugat Mèdia

'Live in Bonn' és l'últim treball de Los Aurora, amb els santcugatencs Pere Martínez i Joan Carles Marí. És el segon treball del grup, que mescla el flamenc, el jazz i la música electrònica en un so que els ha portat a visitar sales d'arreu del món. Un viatge, de fet, que s'ha truncat amb la crisi del coronavirus, que els ha deixat sense una gira americana i concerts per tot Europa. Això sí, se'ls pot escoltar en directe a través d'aquesta gravació, on mostren temes renovats del seu primer disc, 'Aurora', i un del nou, mentre preparen el seu segon treball de cara a l'any que ve.



Un segon disc que marcarà encara més distàncies amb el primer treball que el que ja ho fa 'Live in Bonn' on les cançons, segons ha explicat el mateix Martínez al 'Sant Cugat a fons', es poden considerar gairebé noves. El cantaor santcugatenc ha assenyalat també que el disc en directe no va ser intencionat i que el concert enregistrat no estava preparat per fer-ne un disc però que, després d'escoltar-ne la gravació van veure-hi el potencial per editar-lo.

'Live in Bonn' arribarà a les principals plataformes digitals les properes setmanes i suposa precisament un testimoni de l'evolució feta pel grup, creat a partir d'un encàrrec del Taller de Músics l'any 2016 i que l'any següent publicaven el seu primer treball. Martínez, un dels dos santcugatencs del grup juntament amb el bateria Joan Carles Marí, ha assenyalat que es tracta d'una aposta que ha acabat quallant de forma natural i que ha configurat un estil innovador i diferent d'un gènere tan tradicional com el flamenc.


Pere Martínez

El tècnic ens va passar un USB al final del concert. No ho teníem preparat com per gravar. Vam sentir que estava molt bé i vam fer la reflexió que des del disc fins els directes actuals hi havia moltes novetats als temes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.